Order Guidelines

Thursday, March 13, 2014

Belle Alyahya

Assalamualaikum

Last two days aku ada lukis seseorang. Orang tu kan, dia comeiiii amat. Aku taktau la kalau korang kenal dia ke tak, tapi dia agak popular jugak sebab dia ada buat clothing business untuk muslimah.

Nama sebenar dia, aku pun taktau. Tapi nama komersial dia is Belle Alyahya. Dia owner kepada Bella Ammara. Actually aku baru beberapa minggu follow dia kat Instagram sebab aku suke ngatt tengok muka dia.. Comel cam arab-arab. Hehe



Ini illustrasi dia yang aku buat based on gambar yang dia post kat Instagram dia. Gambar lama dah ni. 




Semalam aku hantar dua-dua gambar ni kat kawan aku Nadiah yang ada kat Belgaum. Dia tanya, siapa ni?
Aku cerita la pasal dia ni, bisnes apa whatsoever2. Pastu tetiba kawan aku tanya,

"Berapa umur dia ni? Kecik-kecik lagi dah pandai buat bisnes.."



Kecik-kecik lagi dah pandai buat bisnes.
Kecik-kecik lagi dah pandai buat bisnes.
Kecik-kecik lagi dah pandai buat bisnes.
Kecik-kecik lagi dah pandai buat bisnes.




Hahahahahaa sungguh lawak ayat Nadiah! Padahal orang ni dah kawin siapppp. Lawak hahahadoiii.
Kawan aku kata muka dia nampak sangat muda, macam budak-budak, haha terkejut dia aku kata dia dah kawin.


This time aku dah cuba buat lebih banyak pembaharuan bila melukis. Contohnya, ada aksesori tambahan iaitu beg. And ini contoh illustration yang ada complicated pattern, and kalau nak tempah, senarai harga boleh tengok kat sini ye =)

Okay tu sahaja. Tengs membaca!

2 comments: