Order Guidelines

Saturday, July 10, 2010

Pemalas

Kucing ini sangat malas. Ia asyik tidoooooo je. Kalau orang kacau ia pon, ia still dok baring, pejam mata. merela gile. kadang-kadang, kitorang just terserempak je dgn kucen malas ni, and serta merta ia terus baring depan orang. heh? apa ni?


6 JULY 2010 - dekat balkoni (dipanggil balkoni ke?) bilik saya.


manje a tu?


ewah ewah ewah...


Dayah turut geram tgk si pemalas ni. lalu dayah titiskan sedikit air sejuk, namun tiada respon drpd mangsa. *dayah kamu kejam ! hahahaha *


kemudian kami tinggalkan kucing yang malas itu. saya masuk ke bilik, lalu membuka tingkap kerna rase golap. tbe2, si pemalas ni masuk ke dlm bilik saya pulak. pastu dgn riang hati ia baring dan menggeliat2 kat depan katil saya pulak. tau a kat lua panas. cehhh


9 JULY 2010 - di surau, sementara tunggu nak masuk waktu Isyak. si dia datang dgn lenggang lenggok. mule2 dok manje2 dgn org lain, tbe2 dtg kat ktorang lak. saya sedang duduk bersila kerna lebih selesa. tanpa dijemput ia terus naik ke atas riba saya =.=''
apa ini?? x pe la..sian tgk dia. hahahaha




hari ini, 10 JULY 2010 - cey, bez woo..pagi2 dlm kul 10 lebih da kua, g Centre Point / CP. nak membeli belah sikit. jalan kaki je g sana. balik, kami singgah di Medan Selera Penghulu Beautiful sbb nak cari buku2 utk IB. kami pulang dgn senang hati selepas itu, dan SANGAT PENAT. sebelum masuk ke bilik, mmg dah expect bilik tu kosong, sebab Dayah da balik rumah dia, and Mia lak g MidValley. ceheh... masuk2...jeng jeng jeng..teka sape yang sambut kepulangan saya di bilik??

inilah dia, kucing pemalas tu. balik2 je terus nampak ia tidooooo atas katil saya. GEDIK AH !

2 comments:

  1. kucing tu actually spy dak laki.muahahaha

    ReplyDelete
  2. berapa korang bayar dia ha?? ha??

    ReplyDelete