Order Guidelines

Wednesday, July 21, 2010

bermain dgn makhluk halus

makhluk halus boleh ditakrifkan sebagai makhluk seni, equivalent to bende2 kecil, iaitu bende2 seni. huh? things that cannot be seen with naked eyes..ahha...hahahaha...


Date : 21 JULY 2010
Venue : MB3
Activities : tengok makhluk halus through microscope dan mengambil gamba2 mereka menggunakan telefon bimbit :)

microorganism taken from pond water. betol ka microorganism ni?? macam jentik2 je..da la can be seen with naked eyes. tipu !


ini kapla dia..menarik x? transparent..sexy youuuuuu. hahaha


that small, black dots are the pollen grains (taken from the anther of hibiscus). this specimen is taken from other group. mine? i forgot to take the pic. haha


root part kot...taken from other group's microscope, i just took it blindly, and i dun even know what it is. hahahahahaha.


bestnye tengok makhluk halus, lagi best dapat tangkap gambar mereka. hahahaha... best best.

oh ya, kita haruslah mula study dengan penuh semangat ! untuk penuh semangat, kita perlulah mencantikkan sikit meja study !


kegemaran ialah belajar waktu malam, bukan petang. hihi. pukul 12:15am dah light off, so kena lah bawak study lamp sendiri.

tadaaaaa
that's a COW okeyyyyy. not a pig euwwww.


bila larut malam...lampu pon dipasang...hehehehe...


oh ya. my little owl ni is not blind anymore. since 1st day at KMS, owl ni kehilangan wajah. sebab wajahnya tercabut. setelah melakukan beberapa pembedahan susulan, akhirnya wajah asalnya telah berjaya dikembalikan. weeeee :)

4 comments:

  1. u ni microorganism ke? hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. i maksud kat meja u tu la -.-"

    ReplyDelete
  3. ohh !! haha tu la, kite nak cuci gamba complete fo9 tu, tp x berkesempatan. kalau kamu rajin tolong cucikan bole? nnt kite bayar. hihi

    ReplyDelete