Order Guidelines

Tuesday, June 1, 2010

the road not taken

Kon x mau ke overseas, tp sebelum ni dah banyak kali mintak pendapat kwn2, ramai kata better pegi Mara, peluang bukan sng nak dpt, haha tapi skrg jd mcm dulu balik. ramai kate kat UM bez. (1 bentuk mind torture! ahh! hahaha) Kon jeles ! hati xnak belajar kat overseas..yes, mmg kalau da masuk KMS, x semestinya dpt sambung kat lua negara, kalau dpt low marks. tp, msti la nak blaja hardcore2 kan? mesti la nak dpt result yang bez kan? tp nnt kena g overseas..aaaaaaaaaaaa....xmau....

tp x mengapa. dah cool sikit bile dibrainwash sikit oleh kak lisa, yela, dia senior kat situ. oke kot da ni. HAHAHAHAHA..kakanda fo9 saya si ony dah byk kali bg advices.. ony , mari mari, tolong saya lg....HAHAHAHAHAHA....


haha saya mencintai nasihat ini. arghh...lega...hahahaha....
mungkin UM tu ialah 'the road not taken' bagi Kon.


*abaikan ikhwan nasir tu. ahh dia watak picisan aje di situ ya...SAYA watak utama di samping Kak Lis. hihihi

6 comments:

  1. alhamdulillah.
    dalam masa yg sama
    akak turut clarify balik n reflect diri akak jugak.
    dlu masa akak dpt um mcm tu jgk.
    family suruh mintak mara,kwn2 mintak mara.so mintak jelah.
    tp lepas dh masuk sini akak rasa burden sgt2.
    rasa nyesal masuk kms.nk pegi um tp apakan daya.
    semua tu dh xboleh patah balik.

    akak naqibah usrah kak lis byk bg nasihat.
    or in other owrds,im promoting usrah nie!hahaha

    sebenarnya,kita boleh buat,cuba cari kepuasan dngn enjoy benda2 yg kita rasa cool nk buat.IB akan jd fun n xla seteruk yg disangka kan.
    alhamdulillah,sedikit sebynk akak xrasa burden sgt amik IB.cuma certain2 time jer rasa mcm tu...

    apa pon,kuatkan semangat.kita jihad fisabilillah kt medan ilmu.lillahi taala.insyaAllah akan permudahkan segala urusan hamba-Nya yg berjihad dijalan-Nya...
    :D

    kak lis.

    ReplyDelete
  2. wuuuu~ tengsss ...
    tp blaja kat kms msti lg susah dr um kan? betul kan?
    spm pon main2 lg..
    pas ni, NAK JADI BUDAK SERIUS !
    YEAH !

    ReplyDelete
  3. kt mana2 pon sama.ada kala kita rasa susah.
    and ada masa allah bg kesenangan.
    kan dia tu Maha Adil..:)

    ReplyDelete
  4. hohoho..........
    huu hope so~

    ReplyDelete
  5. SENGAL UBI KAYU LA KO NI!!!!!
    hahhaaa..aku sebok nk g mara..ko sebok nk g um..
    adoi2...duk je kt mara tu diam2...haha
    n betol ckp kak senior tu...
    ade hikmah setiap ktentuan Allah....
    same2 kite yakin ngn takdir Allah

    ReplyDelete
  6. aaaaaa.....aku bk ubi kayu...ubi kentang la...
    wuuuu....
    eh ko nak g mara ke?
    yea yeay !

    ReplyDelete