Order Guidelines

Sunday, June 13, 2010

my Mood-o-meter



99.99 %
teruja nak masuk PASUM.



50.67 %
mula rasa lain macam. enggan meninggalkan katil kesayangan di rumah sorang-sorang...



10.01 %
rasa malas nak masuk PASUM.



97.93 %
21 MEI 2010 - teruja nak masuk PASUM pulak !
namun, tibe-tibe...



48.99 %
dapat tawaran MARA pulak... memilih untuk ke Kolej MARA Seremban. okey, >sebulan lagi. okey.. okey.. okey.. what? >sebulan??



99.99 %
perasaan yang sama time teruja nak masuk PASUM dtg balik. kwn-kwn tanya, kenapa x sabar-sabar sgt? bek dok uma. hahaha



less than 5.00 %
saya dah malas nak pegi mana-mana ! fed up betul bermain dengan mood ni. mood saya asyik dipermainkan ! kesian la kat mood saya.... aaaaaaaaaa.... lg 1/2 bulan je ni...mood dah hilang. saya selalu dapat sesuatu yang saya nak ketika mood saya tidak berada pada paras tertinggi...

penat la macam ni.

4 comments:

  1. nana : hahaha rase da x larat da...xde mood da. x teruja langsung.

    ReplyDelete
  2. apa best2 ony? hahaha...
    kite nak stay kat batu gajah je a.

    ReplyDelete