Order Guidelines

Wednesday, August 14, 2013

Current Desktop

Assalamualaikum.
Taktau apa sasauku pada malam pagi buta ini nak buat entri ni.
Entri tak bermanfaat. Sigh.

Tapi teringin nak buat sebab tadi selongkar-selongkar balik posts lama-lama, terjumpa post ni:




Dulu laptop lain, laa ni laptop lain..
Tapi tu la nak kata,
dekat nak setahun aku guna laptop ni,
dan wallpaper ni aku dah guna since tahun lepas.

Terlampau suka wallpaper ni atau malas nak tukar?
Hmm tapi aku teringin nak gi Paris sebenarnya :(

(Jangan bash kalau orang kata tempat faveret dia ala-ala gitu dengan berkata "eh bukan sepatutnya Makkah kewwww?" Penampo aku kasi. Haha)

Bubbye

3 comments:

  1. Yang penting, jangan pergi Paris pada musim winter. Nanti menyesal, percayalah cakap saya.

    ReplyDelete