Order Guidelines

Friday, May 21, 2010

PILN 2010


Nama : NUR ILIANA BINTI MOHD YUSOFF

No. Kad Pengenalan : 92xxxxxxxxxx

Tahniah anda berjaya


Tarikh Pendaftaran : 30.6.2010

Kursus : PERGIGIAN

Program / Tempat : INTERNATIONAL BACCALAUREATE (IB) / KOLEJ MARA SEREMBAN (KMS)


PERHATIAN:


1.

Surat tawaran rasmi akan dikeluarkan dalam masa terdekat.




2.
Walau bagaimanapun tawaran ini akan DIBATALKAN sekiranya :

a.
Saudara/saudari bukan Warganegara dan bukan Melayu/Bumiputera.

b.
Jika nama saudara/saudari/ibu/bapa/penjaga termasuk dalam Senarai Hitam MARA atau Tindakan Undang-Undang MARA.

c.
Diperakui tidak sihat oleh Pegawai Perubatan bertauliah atau mengidap penyakit-penyakit kritikal.





Sekian, terima kasih



“"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"”
““1MALAYSIA: RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN”

Pengarah Kanan
Bahagian Penganjuran Pelajaran
MARA

“MARA terus mara”
(Surat ini adalah cetakan computer dan tandatangan tidak diperlukan)




x sangka dpt..

seronok juga..

keputusan utk pergi kolej MARA ni dibuat x sampai sejam afta dpt result ni.

Kon cuba berfikir secara matang. cewah.

x payah pikir lg nak merajuk ngn MARA y banyak kali wat Kon kecewa. haha

keluarga saya support sy utk pegi kolej mara.

saudara mara juga.

malah Pengetua juga. kata beliau "That is wise desicion. Opportunity difficult to come by since so many candidates r applying."

but truly, it is such a hard desicion cuz I really wanted to go for UM !

ye . skrg sy nak jd lebih matang.

b4 ni nampak sgt x matang wat keputusan, kata je da SURE ni nak g UM !

sepatutnya esok sy bertolak ke Keyell..

beg2 smua da siap letak dpn pintu rumah..skrg kena bwk masuk balik ke dalam bilik.

Anis, nampaknye kite mmg berjodoh... dapat Matrik Gopeng, kite tolak. dapat UM, da sure ni nak 1 bilik, da siap kate Kon bwk jug kettle, dia bwk iron. tgk2, dua2 dpt MARA, n dua2 akhirnya pegi ke kolej MARA.. FYI, dari matrik lg kitorang dpt course y sama :)

9 comments:

  1. bye kon.....
    take care d negare org..
    xde jdoh kite nk jmpe kt um..haha
    bye3...

    ReplyDelete
  2. salam.
    see u soon in kms.
    i'll be one of the fasi nanti...:)

    ReplyDelete
  3. HATI2 DENGN ORNG YG KOMEN SBLM AK NI

    ReplyDelete
  4. apies : x nampak cam gile pon. kakaka

    lins : i'll missing u..

    lisa kamal : ok~thx !

    anonymous : apa???

    ReplyDelete
  5. sis ya...
    sis ya...
    hahahaha..
    ko pon sama la...haha

    ReplyDelete
  6. welcome to the hell of IB

    ReplyDelete
  7. WAH LAHUMA ADA KAT SINI????????

    ReplyDelete